Бизнес дамата Димитрина Стоянова спечели Mahindra KUV100

-
снимки:Бултрако Моторс

Късметът споходи 39-годишната Димитрина Стоянова Стоянова от село Калековец, Пловдивска област. Тя спечели наградата за посетителите обявена по време на Международния есенен технически панаир в Пловдив. Публиката имаше възможността да избира между 7 представители на различни марки леки автомобили. Талонът с името й бе изтеглен сред повече от 30 000 души, които си бяха попълнили анкетните карти. Наградата Mahindra KUV100 е осигурена от ръковоството на Международен панаир Пловдив, организатор на най-престижния технологичен форум на Балканите. Димитрина Стоянова се занимава със собствен бизнес. Тя предпочете идийския автомобил Mahindra KUV 100, чийто официални вносители Астреко Моторс дебютираха в България на изложението „Ауто сити Пловдив 2018“, което беше неразривна част от изложбения форум..

Моделът, който вярно ще служи в работата на бизнесдамата, бе отличен със златен медал в Конкурса за нови продукти с високо качество по време на Есенното изложение в Града на тепетата.

Mahindra & Mahindra Limited (M&M) е част Mahindra Group, мултифункционална международна компания на стойност 20,7 милиарда долара, която участва в 22 ключови индустрии. Тя е най-големият производител на трактори в света и на автомобили в Индия. Разполага с 34 производствени центъра в над 100 страни и за нея работят 240 000 души. Освен производството на автомобили, мотоциклети, трактори, плавателни съдове и самолети Mahindra & Mahindra развива дейност в редица други отрасли на икономиката: финанси, търговия, логистика, инфраструктура, информационни техно