Бултрако Моторс Пловдив стана дилър на Subaru

-
снимки:Бултрако Моторс

Бултрако Моторс става официален дилър на Subaru в Пловдив, стана ясно на специално събитие по повод откриването на новия шоурум на японските автомобили, известни със своите боксер двигатели и системата за задвижване на всички колела Symmetrical All Wheel Drive. Новият дом на японската марка се намира на бул. „Пазарджишко шосе“ 82 в града под тепетата.

На откриването на шоурума на Subaru присъстваха представители на висшия мениджмънт на Subaru Италия – Такаши Ямада, генерален мениджър, Кенджи Мукай, бизнес координатор и мениджър външни пазари, Андреа Мереа от международния отдел на Subaru Италия и Владимир Димитров, регионален мениджър на компанията за България.

„Днешният ден е чудесен за Subaru Италия, защото имаме прекрасен нов партньор в лицето на Бултрако Моторс Пловдив, компания с 26-годишен опит в автомобилния бизнес и с отлична търговско-сервизна база, която отговаря на нашите високи изисквания. Вече 65 години Subaru е символ на високо качество, отлични динамични показатели и екологичност. Японската компания първоначално е произвеждала самолети. Това ни прави уникален бранд способен да се отличава от конкуренцията благодарение на технологиите, които използваме. Пожелавам много щастливи и доволни клиенти на новия член от дилърското ни семейство в Европа, което с всеки изминал ден става по-голямо“, подчерта Ямада-сан по време на откриването.

„Щастлив съм, че добавихме в портфолиото си една изключителна марка в лицето на Subaru, която вече 40 години се слави със своите изключително надеждни боксерови двигатели, а от повече от 30 години е символ на високата проходимост благодарение на системата със симетрично задвижване на всички колела“, сподели Костадин Грозданов, изпълнителен директор на „Астреко холдинг“, част от който е и дилърството Бултрако Моторс Пловдив.

„Разполагаме с млад, но изключително професионален екип. Тук, в шоурума ни ще видите най-новите модели от гамата на Subaru – емблематичния Forester, изключителния Outback, новото поколение на Subaru XV. Всички ние успешно преминахме през обучението за предпродажбено обслужване, осигурено от Subaru“, заяви Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор на Бултрако Моторс и управител на Subaru Пловдив. „Смятам, че ще оправдаем доверието, което ни оказа Subaru Италия, избирайки ни за официален дилър на марката за регион Пловдив. Интересното при марката Subaru е в спецификата на двигателя, както и симетричното задвижване 4х4, което в България е много популярно предвид климата по нашите географски ширини. Японската марка обръща внимание на всеки детайл и залага на високото качеството, с внимание както към комфорта, така и към сигурността”, допълни Деведжиева.

Subaru Италия е дъщерно дружество на Subaru Europe NV/SA и е оторизиран дистрибутор на Subaru за Италия, Австрия, Словакия, Словения, Хърватия, и България.