„Витоша Ауто“ стана представител и на Alfa Romeo и Jeep

Официалният партньор на Infiniti в България – „Витоша Ауто“, става представител на две нови марки у нас. Компанията започва да отговаря и развива емблематичните спортни автомобили с отличителен дизайн – Alfa Romeo, както и легендарната американска марка Jeep, популярна с офроуд възможностите на своите модели.

Клиентите на двата бранда – Alfa Romeo и Jeep, ще могат да се възползват от 7-звездно обслужване, което собствениците на Infiniti у нас вече добре познават, споделят от компанията. От „Витоша Ауто“ обещават премуим отношение, което е организирано в услуга към клиента и насочено към разбиране на неговите нужди. Компанията запазва предлагането на заместващ автомобил, 24/7 Care Center, както и Fly Care услугата за посрещане и изпращане на летище София. „Витоша Ауто“ продължава и познатата и наложена програма Fair Play, която дава възможност за обратно изкупуване на настоящия автомобил на клиента на пазарна цена.

„Стартирането на новия проект Alfa Romeo и Jeep в България е предизвикателство за екипа на „Витоша Ауто“, което ние посрещаме с увереността на опита ни и ентусиазма на новото начало. И двете марки са доказали се във времето легенди, които сме мотивирани да представим и обслужваме в нашите дилърства по възможно най-добрия начин“, сподели Владимир Еленков, управител на „Витоша Ауто“.