Дебют на новите Corolla, RAV4 и Camry пред българска публика

-
снимки:Пресцентър Автосалон

За пръв път пред публиката в България дебютират изцяло новото дванадесето поколение на Corolla, най-продаваният автомобил в света, представен с трите типа купе – хечбек, седан и Touring Sports. Своята премиера направи и основоположникът на SUV сегмента RAV4 със своето пето поколение, залагайки на нов дизайн и нови задвижващи агрегати. Успешният бизнес седан Camry се завръща за европейските потребители на Стария континент и също направи дебют на тазгодишното изложение.

Акцент на изложението е обновеният Prius Plug-In Hybrid – модел, поставящ началото на достъпността на клиентите до хибридната технология на Toyota преди повече от 22 години, а днес и във версия на Plug-in хибрид.

Посетителите на изложението имат възможността да се възползват и от ексклузивната промоционална оферта „Предложение без конкуренция“ на Toyota, която включва атрактивни отстъпки за всички модели на марката, ексклузивен лизинг с лихва от 1.52% за цялата гама автомобили, както и преференциална тарифа за застраховка „Автокаско“ за първата година. Предложението се допълва и от лизинг от 0% лихва за ограничен брой автомобили Corolla и Yaris (с бензиново задвижване), присъстващи в промоционалния списък на компанията. За да бъде още по-пълно ексклузивното предложение, посетителите на изложението могат да се възползват и от 20% отстъпка при закупуване на всички аксесоари за своя нов автомобил.

Освен пълната моделна гама от автомобили на марката, с които посетителите могат да се запознаят на щанда, на разположение ще има разнообразна селекция от хибридни автомобили за тестово шофиране, благодарение на които гостите на най-големия автомобилен форум в страната ще могат да научат повече за хибридната технология на Toyota и предимствата на алтернативното задвижване.