Ден на отворените врати за семейства и фенове на тежките машини в Пловдив

-
снимки:Пресцентър TRUCK EXPO 2021

Една традиция се завръща. Днес TRUCK EXPO отваря широко врати за професионални посетители, фенове на тежките машини и техните семейства. А третият финален ден на изложението в Пловдив ще е със свободен вход, обявиха организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

Така всички ще могат да се докоснат до най-новите модели и технологии на световните производители на тежки и лекотоварни автомобили, изложени на територията на Международния панаир.

Ще има специални предложения за всички, като посетителите могат да избират между различни зони, атракции и демонстрации на най-новите модели и технологии в сектора.

Професионалистите в бранша ще имат възможност и да тестват индивидуално най-новите модели камиони, автобуси и пикапи.

В 14:00 часа утре в рамките на изложението ще бъдат изтеглени наградите за посетителите на TRUCK EXPO 2021 и най-голямата от тях – билет за предстоящият старт от Формула 1 на пистата „Хунгароринг“ в Будапеща, Унгария.

Организаторът ААП поема билет General Admission, трансфер от/до пистата за всички дни на състезанието, транспорт, нощувки, екскурзоводско обслужване на български език, медицинска застраховка, всички пътни, гранични и туристически такси. За участие в томболата е достатъчно да попълните анкетната карта и да я пуснете в обособените за целта места.

А днешният ден на изложението също ще предложи на посетителите разнообразни атракции и множество приятни моменти.