Колко е важно да си Cool

-
снимки:Dometic

Едно от най-големите удобства на борда на всеки влекач, автобус, кемпер, яхта или дори лек автомобил е добрият хладилник. Пикникът, работата или дългото пътуване със сигурност няма да са същите, ако разполагате с качествен хладилник. Охладителите и хладилниците на Dometic са едни от най-предпочитаните в света и се характеризират с изключителното си качество и здравина. основен представител и сервизен център за България на продуктите
за къмпинг и караванинг на концерна Dometic e Dimbo.bg.

CoolFreeze CF16
Един от най-предпочитаните модели на шведската компания са компактните модели компресорен охладител и фризер CoolFreeze CF16 с ниско тегло и лесни за носене. Моделът има възможност да работи на 12/24 волта DC или на 100-240 волта AC. Голямото предимство на CoolFreeze CF16 са изключително компактните му размери и супер тънкия дизайн. Въпреки това вътрешния обем на този хладилник е 15 литра. Моделът предлага както стандартното охлаждане, така и дълбоко замразяване -18 градуса, независимо от околната температура. CoolFreeze CF16 е енергиен клас А++, което го прави изключително икономичен, а теглото му е едва 9,5 кг.

CoolFreeze CFX40W
Този модел е от високия клас компресорни охладители и фризери и е със специално разработена електроника CFX. Цялата информация относно работата на CoolFreeze CFX40W е изкарана на дигитален дисплей, а също така може да бъде управляван и директно от мобилно устройство благодарение на специално приложение.

Захранването на модела може да бъде както на 12/24 волта DC, така и на 100-240 волта AC. Голямото предимство на CoolFreeze CFX40W е перфектно охлаждане и замразяване до -22 градуса дори и при изключително висока околна температура. Компресорът е ефективен и тих, подходящ и за захранване от соларни панели. Енергийният клас на CoolFreeze CFX40W е А++.

Корпусът е издръжлив с подсилени ъгли, стоманени дръжки и здрав капак.

Вътрешният обем е цели 38 литра при тегло 18,5 кг.

TropiCool TCX21
Този термоелектрически охладител е с обновен дизайн, предлагащ удобно, ефикасно и мобилно охлаждане или отопление на вашите храни или напитки независимо къде се намирате.

TropiCool TCX21 има възможност да работи на 12/24 волта DC и 230 волта променливо електричество.Моделът позволява охлаждане до 27 градуса под околната температура, или загряване до плюс 65 градуса. Активната защита на акумулатора предпазва от дълбок разряд батерията на превозното средство, което може да спести доста неприятности.

Вътрешният обем на TropiCool TCX21 е 20 литра и също е енергиен клас A++. Теглото на модела е 7,3 кг.