Мото-Пфое откри нов ултрамодерен комплекс във Варна

-
снимки:Мото-Пфое

На 30 октомври 2018 г. отвори врати за клиенти новият автомобилен комплекс на Мото-Пфое в морската столица и региона. Модерен, функционален и луксозен, това е ексклузивен център за мобилност, с изцяло самостоятелни шоуруми за марките Ford, Volvo и Jaguar Land Rover, изградени според най-актуалните стандарти на производителите. Специално за церемонията пристигнаха Томохиро Йонеяма, генерален мениджър бизнес направление „Автомобилни и строителни системи” в Сумитомо Корпорация Европа и Чаба Лакатош, регионален мениджър на Volvo за Централна, Източна Европа и Африка. На събитието присъстваха още Атанас Фурнаджиев, Димо Николов и Масухиро Ояма, управители на Мото-Пфое група. В официалната пресконференция участие взе и Атанас Стоилов, кмет на община Аксаково, на чиято административна територия се намира автомобилният център срещу летище Варна.

Тази година Мото-Пфое стартира мащабен инвестиционен проект в мрежата си от търговско-сервизни комплекси в страната, който ще приключи през 2021 г. Първият изцяло обновен фирмен комплекс по тази програма, отговарящ в пълна степен на високотехнологичните стандарти на Jaguar, Land Rover, Volvo и Ford, е този във Варна. Новият представителен център на компанията в морската столица въплъщава духа и философията на автомобилните марки в портфолиото на Мото-Пфое.

ARCH-концепцията на Jaguar Land Rover цели да постави собствениците на британските марки в центъра на вниманието и в сърцето на бизнеса – с функционалност, удобство и лукс, заради които те избират автомобилите си. Ексклузивността е въплътена и в най-дребния детайл на всеки ARCH комплекс на Jaguar Land Rover по света.

Автосалонът на Volvo представя по модерен начин продуктите на шведския производител. Архитектурният дизайн и изборът на материали и повърхности допринасят за създаването на изискано пространство, в което е пресъздадена вдъхновената от шведската култура философия VRE. Минималистичният, изчистен и семпъл стил вдъхновява ценителите с уютната атмосфера на топла скандинавска къща.

Mодерният, отличителен дизайн и иновативните технологии, влагани в бранда Ford, повлиява и естетиката в новия шоурум на марката във Варна, съобразен с внедряващия се отскоро навсякъде по света стандарт Ford Store.

За почти всички елементи в новия комплекс във Варна са използвани доставчици, утвърдени от производителите на глобално ниво – от рекламните и указателни табели и пилони, през настилките, мебелите и дори видео екраните.

По случай откриването на комплекса във Варна, до края на месец ноември Мото-Пфое предлага атрактивни преференции за покупка и обслужване, вариращи като условия за четирите бранда в портфолиото. Пълна информация може да се получи от търговските консултанти в изцяло обновения комплекс на компанията срещу летище Варна.

„Мащабната инвестиционна политика на Мото-Пфое, вече като част от глобалната фамилия Sumitomo Corporation, предвижда в следващите две години да имаме изцяло нови автомобилни центрове, в съответствие с най-актуалните стандарти на изключителните марки, които представляваме. Първият ни напълно обновен търговско-сервизен комплекс, със самостоятелни шоуруми за Ford, Volvo и Jaguar Land Rover, отваря врати във Варна”, откри медийното събитие Димо Николов, Управител на Мото-Пфое.

„Sumitomo Corporation вярва в по-нататъшния растеж на автомобилния сектор в България и затова продължава да инвестира в търговската мрежа на Мото-Пфое. Нашият подход към клиентите можем да опишем с японската дума “omotenashi“, което означава, че се отнасяме към тях с уважение и респект, без да очакваме насреща благодарност или отплата”, коментира Томохиро Йонеяма.

„Volvo Cars благодари на Мото-Пфое за изключителния професионализъм в обслужването на нашите клиенти в България. Тук заедно градим имиджа и бъдещето на Volvo, което е в три посоки. Безопасност – до 2020 г. в нов автомобил Volvo няма да пострада тежко или да загине нито един човек. Електрификация – до 2025 г. ще предлагаме само плъгин хибриди или изцяло електрически модели. Свободно време – отново до 2025 г. иновативните технологии и свързаността във Volvo моделите ще гарантира на клиентите ни до една седмица повече време за семейството, приятелите или любимото хоби”, каза Чаба Лакатош.

„Мото-Пфое е първият голям инвеститор на наша територия и е лицето на община Аксаково, защото е точно на границата ни с община Варна. Като пътувате от Варна минавате най-напред покрай Мото-Пфое и навлизате в Аксаково”, заяви кметът на община Аксаково Атанас Стоилов.