Новият Isuzu D-MAX акостира предпремиерно в България

-
снимки:Groupe PSA

Буквално в последните минути преди началото на BG ROAD HAPPENING 2020 на плаца на ВТУ „Тодор Каблешков“ акостира новото поколение на Isuzu D-MAX.

Новият Isuzu D-MAX ще бъде представен за първи път в България в рамките на BG OFF-ROAD HAPPENING 2020, този четвъртък – 15 октомври.

Новото поколение на пикапа предлага характерната за всеки истински офроудър здравина. С характеристики като системи за безопасност от последно поколение, обновена информационно-развлекателна технология и подобрен комфорт, той е резултат от вековния опит на Isuzu да създава оптимално качествените товарни автомобили. Независимо дали е извън пътя или на него, дали е помощник в работата или участник в забавлението, D-MAX е полифункционален работник, който няма да те предаде нито на полето, нито пред офиса.

Новото поколение на D-MAX показва от пръв поглед, че притежава ДНК на камион. Правят впечатление новите Bi-LED фарове и изразителни дневни светлини.

По-висока, по-широка и по-силна, новата  генерация е резултат от над  четири милиона километра тестове по време на научни изследвания и разработки, както на пътя, така и извън него. Той е най-здравият пикап в историята на Isuzu, споделят от компанията.

Елате и се убедете!