Офроуд приключение

-
снимки:архив

BG Off-Road Happening 2020

Къде: 1574 София, ул. „Гео Милев“ 158, Складово-производствена зона – Слатина

Кога: 15 октомври 2020 г., от 10:00 ч.

Какво: Офроуд, рокендрол до дупка и приятни емоции зад волана по трасе, специално изградено от победителя в българския офроуд шампионат за 2002 г. Тодор Христов, който е и участник в рали „Дакар 2011”. Тестовото шофиране по офроуд трасето ще покаже скритите за стандартния потребител възможности на техния потенциално бъдещ автомобил.

Но, когато говорим за автомобили, на първо място е безопасността! Затова тук са нашите приятели от Института за пътна безопасност!

Защо: Ще предложим на изпадналата в безтегловност икономика доза животворно питие, което да я стимулира и да покаже на потенциалните клиенти, че независимо от всички трудности, непрекъснато втвърдяващите се от ЕС политики по отношение на CO2 емисиите, автомобилните производители продължават своята културна революция, свързана с оптимизиране на екологичните норми и разхода на гориво, като същевременно повишават комфорта и безопасността на своите модели.

Елате, тествайте и се забавлявайте, а когато си тръгнете – оставете в „пазарската кошница“ място за един чисто нов SUV автомобил!

Очакваме ви!