Спортни страсти с Jaguar ХE

-
снимки:Пресцентър Автосалон

На софийския автосалон Мото-Пфое показа за първи път у нас последното попълнение към семейството на британската марка Jaguar – новият спортен седан ХE. Моделът е с новата модерна и технологична информационно-развлекателна система Touch Pro Duo, разположена на два сензорни екрана. Обновеният дизайн придава на XE по-динамична и спортна позиция. Автомобилът изглежда по-широк и по-нисък от преди, с по-големи предни отвори и смели мускулести форми, които намекват за усъвършенстваната аеродинамика. Моделът е с подобрено окачване и усъвършенствана функция JaguarDrive Control.

Новият IPACE също краси щанда на марката в Интер Експо Център. Моделът е с пробег от 470 км, ускорение от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4,7 секунди и време за зареждане от 40 минути. I-PACE съчетава динамика на спортен автомобил, нулеви емисии, изключителен финес и истинска SUV практичност.

Посетителите на изложението могат са видят и Jaguar F-PACE – мощен и луксозен SUV автомобил, който комбинира оптимално въодушевление от шофирането и икономичност. Моделът залага на комфорт, независимо от вида на пътната настилка, безопасност, свързаност и забавление.

На щанда на марката присъства и Jaguar E-PACE. Първият компактен SUV на Jaguar съчетава впечатляващ дизайн с динамично управление.