Стартираха българските продажби на новия Honda CR-V

-
снимки:Бултрако Моторс

Петата генерация на Honda CR-V, най-продаваният SUV автомобил в световен мащаб през последните пет години, бе представена в шоурума на Бултрако Моторс АД на столичния булевард Ботевградско шосе 326.

Новост при Honda CR-V е 7-местната версия, за първи път в историята на популярния модел. Производството на доказаният авторитет в своя клас тепърва ще се разраства, но то няма да е в завода в Онтарио (Канада), както по-рано се предвиждаше да започне през септември 2018 г. Още през миналия ноември от централата на Honda заявиха, че в Онтарио ще се сглобяват коли само за Северна Америка. Актуалното асемблиране на модела сега е в завода в Суидън (Англия). Бъдещите модели и генерации на Honda CR-V ще бъдат произвеждане единствено и само в Япония и от Страната на изгряващото слънце ще тръгват към всички световни пазари. Така компанията смята да удари едно рамо на собствените си фабрики в Япония и още повече да заложи на високото качество с последващ контрол облизо.

Автомобилът идва на родния пазар с икономичен 1,5-литров турбобензинов двигател с максимална мощност до 193 конски сили. През идната 2019 година в България ще бъде представена и още по-екологичната му хибридна версия, сподели . Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор на Бултрако Моторс, оторизиран дилър на Honda за България .Най-новият всъдеход на Honda стартира с базова цена при бензиновите агрегати и с предно задвижване със сума от 45 490 лв. с ДДС, заводска гаранция от 5 години, или 150 000 км пробег.Точно този офроудър получи 5 звезди за сигурност по време на краш тестовете на EURO NCAP.

Покривалото на SUV красавеца CR-V , пето поколение, бе вдигнато по време на изискано парти, преобразило шоурума на Honda в концертна зала, в присъствието на, клиенти, партньори и приятели на Honda. За доброто настроение на публиката се погрижи струнен квартет „КвартетЪт“, който огласи с класически мелодии стилното парти.

Вижте видео