Стартираха продажбите на Mercedes-Benz V-класа Night Edition

-
снимки:Daimler AG

Върховото изпълнение Night Edition на V-класата вече може да бъде поръчано и у нас. Специалната пътническа модификация на популярния модел е с подчертано спортно излъчване благодарение на ексклузивните черни елементи в екстериора.

Night Edition се отличава с черни огледала, радиаторна решетка с два отвора в черен металик, 19-инчови AMG джанти със седем сдвоени лъча, боядисани в черно, Edition емблеми на предните калници и затъмнени задни стъкла. Визуалните акценти в интериора включват комфортни седалки от естествена напа в черно, табло, облечено в еко кожа – и двете с контрастни външни шевове, стелки с Edition лого и черни лайстни на покрива. Версията е оборудвана стандартно с паркинг асистент с 360-градусова камера. Това улеснява маневрирането и паркирането. Под капака е познатият двигател V250 d с мощност 190 к.с. с комбиниран разход на гориво 6,8-7,5 л/100 км.

Цените за Night Edition започват от 56 300 евро. V-класата Night Edition вече може да бъде поръчана от „Силвър Стар“, а първите доставки се очакват този месец.