Столичанин спечели Volkswagen T-Cross от Автосалон София 2019

-
снимки:Пресцентър Автосалон

Най-голямото автомобилно събитие за годината в България – Автосалон София 2019, приключи с най-приятната част, а именно – раздаването на наградите. Най-голямата от тях – чисто нов автомобил, спечели Златко Турлаков от София. Той посети салона в последния му ден и си избра Volkswagen T-Cross.

Наградите бяха изтеглени от малчугани в присъствието на посетители на салона, както и на специална комисия, в която участваха представители на фирмите-изложители, както и на организаторите. Освен нов автомобил бяха изтеглени още 6 награди.

„Много съм щастлив, защото съм голям фен на автомобилите, особено на германските марки. Не пропускам автомобилно изложение, самият аз, въпреки че съм програмист по професия, смятам че разбирам от тази материя. Често ремонтирам по-стари коли и може да се каже, че това ми е хоби“, заяви щастливият победител.

Ето и останалите късметлии от „Автосалон София 2019“:

Светослав Кръстев спечели 25% отстъпка за боя за цялостно боядисване от фирма Лазурит. Тони Иванова си тръгна със зимни продукти за автомобил от фирма Бомар. Николай Иванов спечели карта за фитнес за една година от фитнес-салон Некст Левъл. Ирена Цветкова получи ваучер за гориво на стойност 200 лева от Shell България. Цветелин Колев спечели 5000 бонус точки за карта Smart от Shell България. Даниела Колчакова пък бе зарадвана с екскурзия в Италия или Испания за двама със самолет от туристическа агенция Бохемия.
Автор: Георги Звезданов