С роудшоу Federal-Mogul Motorparts представи продуктите на Beral

-
снимки:Federal-Mogul Motorparts

Над 200 сервизи и собственици на тежкотоварни паркове се запознаха с предимствата на спирачните продукти с марка Beral.

Federal-Mogul Motorparts организира специално роудшоу, за да представи по атрактивен начин обширната си гама от продукти по спирачната система – дискове и накладки Beral за тежкотоварни автомобили. Роудшоуто посети повече от 200 от най-големите сервизи и собственици на тежкотоварни паркове в над 20 от големите градове в България. Шоуто даде възможност на клиентите да се запознаят с всички новости и спецификации на продуктите Beral, произведени от Federal-Mogul Motorparts.

Роудшоуто се проведе в края на миналата година и бе организирано съвместно с дългогодишния партньор на компанията – СФК-ТРАК ООД. Всички сервизи, които участваха в събитието, имаха възможност да научат повече за предимствата и съответно да се възползват от пакетни цени на продуктите с марка Beral.

Beral е основна серия дискови накладки както за оригинално вграждане, така и за вторичния пазар, с гама, покриваща изцяло парка от товарни автомобили, ремаркета и автобуси. Всички продукти преминават през многократни тестове в различна пътна обстановка и симулирани тежки условия – горещ климат и свръхнатоварване. Дисковете и накладките Beral многократно надвишават стандартите за безопасност на Европейската директива ECE-R90. Относно приложенията за камиони Beral осигурява топ резултати в тази категория. Марката Beral осигурява максимален живот на накладките, а също така се отличава с добре балансирано и гладко износване на барабаните, което е от съществено значение за безпроблемно представяне на пътя. Federal-Mogul Motorparts непрекъснато инвестира в разработването на нови технологии в тези категории и това е и причината повече от 70 години марката Beral да е синоним на сигурност.

„Роудшоуто на Federal-Mogul Motorparts се превърна в традиция в България и нашите клиенти го очакват с нетърпение. Тази година използвахме събитието, за да предоставим възможност на нашите партньори и клиенти да се запознаят с предимствата на спирачните продукти Beral и да се възползват от промоционалните пакети. С помощта на СФК-Трак бяха посетени над 200 обекта, а повечето от тях се възползваха от предимствата на промоцията, което за нас е знак, че вървим в правилна посока“, каза Иван Лазаров, управител на Federal-Mogul Motorparts за България.

Роудшоуто е популярна атракция на Federal-Mogul Motorparts, стартирала първоначално в Италия, след което е реализирана и в други страни от региона като Гърция, Словения и Сърбия. В България роудшоуто се проведе за втора поредна година в тежкотоварния сегмент и предизвика голям интерес сред партньорите на компанията.

Гамата Beral предлага уникалното предимство на технологиите за оригинално вграждане, както и широко покритие на днешния пазар за тежкотоварни автомобили.