Терминаторът на Nokian

-
снимки:Nokian Tyres

Изискванията, зададени от потребителите, за оптималната гума за трактор, станаха трудни за постигане, тъй като тежестта, конските сили и скоростта на пътя се увеличиха. За безопасно и устойчиво лесовъдство, земеустройство и пътно строителство Nokian Tyres представя новата гума Nokian Tractor King. С впечатляваща издръжливост и сцепление на тази гума, мощността на тракторите може да бъде прехвърлена към земята, увеличавайки границите на възможностите на машината.

Nokian Tractor King е нова безкомпромисна гума за трактори, предназначена за най-тежките машини и най-трудните терени, срещани в лесовъдството, земеустройствените проекти, а също и в пътното строителство. Дизайнът, с изцяло нова шарка на протектора и подсилен каркас, е революционен за гумите за трактори.

Nokian Tractor King има каркаса на гума на тежкотоварен камион и е завършена със стоманени колани, допълнителни слоеве от корда и страници, подсилени с Aramid. Това, комбинирано със здрава каучукова смес, я прави изключително издръжлива на удари и нарязвания, които биха могли да бъдат причинени в лесовъдството, земеустройството и в пътното строителство.

Много подсилени гуми имат проблем с вибрацията, който се влошава със скоростта и при износване на гумата. Nokian Tractor King предлага гладко шофиране дори и при по-висока скорост. Нейната издръжливост, устойчивост на износване и екологично съобразен производствен процес, я правят подходящ дългосрочен избор за модерното лесовъдство, което дава на водача спокойствие при всякакви
условия.

Изцяло новата шарка на протектора предоставя оптимално сцепление на всякаква настилка, от лепкава глина до ронлив пясък. Иновативният, устойчив на износване дизайн на протектора осигурява комфортен и рентабилен пробег при максимална скорост от 65 км/ч. Товароподемността е до 320 Килопаскала. Гумата издържа в най-суровите условия. Затова спомага революционния дизайн на сърцевината и страницата на гумата.