Технологично пътешествие в бъдещето

-
снимки:Некст Консулт

На 21 март стартира 10-ата годишна Salesforce конференция.

Вече 10 години всяка пролет Некст Консулт провежда това събитие съвместно с лидерът в дигитализацията на бизнеса – Salesforce. Тази година конференцията е много специална, тъй като отбелязва десетилетие ползотворно сътрудничество между двете организации и 13-ия рожден ден на консултантската компания за дигитална трансформация.

Годишната Salesforce конференция е едно от най-големите технологични събития и най-голямото Salesforce събитие в региона. Тази година то ще се проведе на 21 март в София (България) и на 23 март в Букурещ, Румъния.

Конференцията ще събере на едно място повече от 500 мениджъри на водещи компании от Централна и Източна Европа и ще представи над 20 вдъхновяващи лектори, които ще споделят своя личен опит и експертиза с участниците. По време на събитието повече от 10 ръководители на успешни бизнеси от Централна и Източна Европа, включително България и Румъния, ще споделят от първо лице личния си опит в дигитализацията на бизнеса и реални бизнес казуси, с които се сблъскват.

Десетата годишна Salesforce конференция се осъществява с подкрепата на международни компании, лидери в бранша като Tableau, FinancialForce, MuleSoft, румънския топ експерт в анализа и визуализацията на данни – btProvider, както и медии от Източна Европа като DigitalK и Karieri.bg (economedia), The Recursive, BGlobal, b2b Media, Pixel Media, HiDrive и много други.

Програмата на събитието обхваща теми, свързани с намаляване на разходите, увеличаване на приходите, подобряване на оперативните ефективност, добрите практики и тенденциите в дигиталната трансформация. Участниците ще имат възможността да научат повече за това как клиентското изживяване се превръща в ключово конкурентно предимство в днешно време, как да оптимизират процесите и да увеличават продажбите, как да повишат удовлетвореността на клиентите и служителите си, както и кои са успешните стратегии за растеж и развитие на бизнеса.

Конференцията поставя специален фокус върху повишаването на производителността, намаляването на разходите и подобряването на отчетността и проследимостта, ползите от интегрирането на CRM и ERP системите, а също върху анализа на данни и тяхната визуализация за своевременно и акуратно взимане на управленски решения и системната интеграция като инструмент за максимизиране на ефективността и ползите за бизнеса.

Тази година Salesforce конференцията не е обикновено бизнес мероприятие, а събитие с кауза. И освен за бизнес, ще се говори и за образование. Организаторите стартират кампанията #TheNext10Schools в подкрепа на НПО „Заедно в час“, защото вярват, че инвестицията в образованието на децата е инвестиция в прогреса и бъдещето. Специална лекция ще бъде посветена на тази инициатива и организаторите са уверени, че ще вдъхновят участниците в конференцията с реалните примери от живота на личности като Светозар Георгиев и Христо Манов, които ще споделят своите вътрешни мотиватори и опит в подкрепата на социални каузи и образованието.

За да научите повече за събитието, вижте уебсайта на конференцията: https://event.next-consult.com/salesforce-conference-2023/

Вече 10 години Некст Консулт е представител на Salesforce, а тази година консултантската компания за дигитална трансформация и безспорният лидер в облачните бизнес решения празнуват своето 10-годишно успешно партньорство. И това не е всичко. През 2023 г. Некст Консулт отбелязва и своите 13 години на пазара, доставяйки успешни проекти за водещи компании в Централна и Източна Европа и света.

500 клиенти и повече от 2000 успешни проекти – това са част от постиженията на Некст Консулт от създаването на компанията през 2010 г. досега.