Champion пуска информационен канал в YouTube

-
снимки:Federal-Mogul Motorparts

Federal-Mogul стартира нов канал Champion EU в платформата за видео споделяне YouTube. Каналът е посветен на продуктите от марката Champion и предоставя свободен достъп за широката аудитория до кратки видео клипове с полезна информация и практични съвети за поддръжката на различни авточасти и целия автомобил.

Каналът Champion EU вече има разнообразно съдържание, включително инструктажи за запалителни свещи, регулация на подгревни свещи, подмяна на филтри, светлини, спирачки и стъклочистачки. Освен практичните съвети за поддръжката на автомобила, там се споделят и репортажи и материали от събития на марката Champion по целия свят. Съдържанието ще се допълва и обогатява постоянно с различните продукти и на няколко различни езика за Европа, Близкия изток и Африка.

„Видеото скоростно се превръща в една от най-ключовите и значими форми за комуникация“, коментира Роналд де Уайлд, маркетинг мениджър на Champion за пазарите в Европа, Близкия изток и Африка.

Видео съдържанието ще бъде достъпно и на регионалните уебсайтове на марката, както и през новата комплексна платформа за обучение на техници на Federal-Mogul Motorparts – Garage Gurus.