Honda стил с нова колекция на Kenny

В шоурумите на Honda в София, Пловдив и Варна вече може да откриете последните попълнения от колекциите на Kenny и Oxford, като съдържанието им е по-богато, откогато и да било. Сред предложенията е висококачествен тишърт от Франция в състезателните цветове на Honda. Материалът му е от фин памук, примесен с ликра и технологични нишки против изпотяване. Разнообразието от дамски и мъжки модели във всякакви размери е повече от богато, а цените варират от 60 до 80 лв. От 202 до 370 лв. ще платите за мъжко яке Honda според това дали e „кежуъл“ или професионално моторджийско с кори, съответно дамските модели струват между 130 и 203 лв.
Кевларените модели дънки Honda са подплатени със защитни кори, като синият модел струва 307 лв., а черните промазани – 370 лв.

Куфари за багаж, чанти за лаптоп, раници във всякакви размери, суитшърти, елеци, плетени шапки и такива с козирка – аксесоари за пътуване и свободно време, до един брандирани с Honda, ще откриете в шоурумите на марката в споменатите градове.