Hyundai Santa Fe: Луксозният всъдеход

-
снимки:Hyundai Motor

Hyundai Motor показа първи скици на новото поколение Santa Fe.

Hyundai Motor разкри първите скици на новото поколение Santa Fe. Те демонстрират луксозен и отличителен дизайн, базиран на атлетичната, стилна и внушителна осанка, която отразява новата SUV дизайнерска идентичност на корейския автомобилен производител.

Екстериорните скици подчертават новата предна част на високопроходимия автомобил. Новата каскадна предна решетка хармонира с осветителната система, разделена на дневни диодни (DRL) светлини и основни фарове. Обединени, тези три елемента създават уникален и футуристичен външен вид.

В профил впечатление прави динамичното излъчване на Santa Fe. Семплата и в същото време елегантната извивка на покрива си кореспондира със страничната характерна линия, свързваща фаровете и задните светлини, за да формират хармонична завършеност.

Задната част излъчва едновременно увереност и стабилност с уникалните светлини, двойните ауспуси и атлетичния дизайн на задната броня.

Четвъртото поколение на Santa Fe разполага с иновативни функции за активна безопасност. Корейският SUV модел предлага пълен пакет от най-новите функции за активна безопасност на Hyundai, обединени от възможностите на технологията Smart Sense. Дебютираща в автомобилната индустрия е иновативната система за предупреждение за пътници на задните седалки. Тя предупреждава шофьора при напускане на автомобила. Асистентът за напречен трафик при движение назад вече е подсилен от автоматична спирачна функция. За да избегне опасността от сблъсък при движение назад в тесни пространства с ограничена видимост, системата предупреждава водача и прилага автоматично спирачно усилие.

Четвъртото поколение на Santa Fe ще отбележи световната си премиера този месец, преди да дебютира на автомобилното изложение в Женева в началото на март.