Infiniti анонсира четвърта стартъп лаборатория в Хонконг

-
снимки:Infiniti Motor Company

Президентът на Infiniti Роналд Крюгер обяви, че луксозната марка ще бъде домакин на четвъртата поред стартъп лаборатория в Хонконг, чиято цел ще бъде развитието на новосъздадени компании. Крюгер съобщи новината по време на събитието RISE websummit, където беше поканен като лектор.

„ Хонконг е предприемачески град, а и събитието RISE е посетено от предприемачи, така че няма по-добро място, на което да обявя нашата нова инициатива за стимулиране на новосъздадени компании, които ще са с фокус върху развитие на дигиталната екосистема в помощ на услугите за ритейл и мобилност. Заедно с нашите партньори от NEST скоро ще започнем приемането на кандидатури за новата ни стартъп лаборатория в Хонконг, като тя ще се фокусира върху премиум услуги за мобилност. Подпомагането на стартиращи компании да преследват мечтите си, винаги е вдъхновяващо и помага на всички нас в Infiniti да мислим и действаме като стартъп”, коментира Крюгер.

Автомобилният луксозен бранд ще бъде домакин на четвъртата си стартъп лаборатория с тема „Премиум свързана мобилност “ в Хонконг тази есен. Infiniti Lab 4.0 ще подпомогне стартиращи фирми в развитието на дигиталната екосистема в помощ на услугите за ритейл и мобилност.

Infiniti Lab е глобален акселератор, който подпомага предприемачите да постигнат успех с техните проекти. Програмите на лабораторията предоставят на участниците стартъп експерти и ментори, както и достъп до мрежата от партньори и инвеститори.

Infiniti Lab предлага четири програми, изпълнявани на различни места по света, за подпомагане на стартиращи фирми във всеки един етап от тяхното развитие по пътя към успеха. До момента Infiniti реализира шест лаборатории по света, като тази е четвъртата в Хонконг.