Infiniti България предлага безлихвен лизинг до 7 години

-
снимки:Infiniti

„Витоша Ауто“, партньорът на Infiniti в България, стартира иновативна лизингова програма Infiniti Dream Leasing, която позволява до 7-годишен безлихвен лизинг за закупуването на нов автомобил от гамата на луксозната японска марка. С този продукт Infiniti дава възможност за сигурност на месечната вноска и прави луксозния автомобил по-достъпен. Предложението е валидно за бизнес клиенти и може да се комбинира с програмата за обратно изкупуване на автомобил Fair Play, с което да се покрие пълната или част от първоначалната вноска.

„Нашият екип се осмелява да предложи различно отношение към клиентите от луксозния клас автомобили. Това е и причината да създадем програмата Infiniti Dream Leasing, която предлага на клиента лизингов план, изработен според неговите индивидуални нужди“, коментират от „Витоша Ауто“.

Автомобилната гама на японската премиум марка включва премиум компакт кросоувъра Q30, актив кросоувърът QX30, хибридният седан със спортно поведение Q50, атрактивното спортно купе Q60 и 7-местния луксозен SUV QX60.

С покупката на нов автомобил Infiniti новите клиенти стават членове на VIP клуба на японската марка, в който могат да се насладят на всички предимства на програмата „7-звездно обслужване“. Клиентите могат да се възползват от специалната програма до 31 март тази година.