Jaguar I-PACE: Динамичен еколог

Изцяло електрическият I-PACE на Jaguar обещава да предложи както бързо зареждане, така и впечатляваща динамика. С възможност за зареждане за по-малко от 45 минути, с динамиката на спортен автомобил и с практичността на SUV, I-PACE се очертава като отличен избор за всекидневен автомобил, независимо дали карате децата до училище, пътувате за работа, или се борите с минусовите температури. Строго тестван при екстремни терени и температури, I-PACE укроти Арктика в тестовото съоръжение на Jaguar Land Rover за студени метеорологични условия в Арйеплог, Швеция, при температури от порядъка на -40°C.

„I-PACE не само ще се зарежда достатъчно бързо, за да улеснява всекидневието на нашите клиенти, но и ще предлага мощна и прецизна динамика в разнообразни ситуации и екстремни климатични условия. В съчетание с присъщите мултифункционални качества на нашето високоценено семейство PACE, това ще бъде мощен електрически SUV като никой друг“, коментира Иън Хобан, директор на автомобилната серия Jaguar.

Клиентите ще могат да използват електрическата мрежа в дома си, за да подготвят батерията на автомобила и температурата в купето преди пътуване. Предварителната климатизация на автомобила осигурява максимален пробег, динамика и комфорт, независимо дали външните температури са смразяващо ниски, или екстремно високи. Задаването на предпочитаното време на зареждане и графика с предварителната климатизация може да бъде направено или от системата InControl в автомобила, или от приложението за смартфон Remote APP и е лесно като настройването на аларма.

Jaguar I-PACE ще бъде представен с глобално излъчване на живо в 20:00 часа българско време на 1 март тази година, а няколко дни по-късно – на 6 март 2018 г., ще дебютира на автомобилното изложение в Женева.