Jaguar XE ще зарадва един късметлия този уикенд

-
снимки:Jaguar Land Rover Limited

За първи път в България столичани ще се забавляват със стендъп комедия от своите автомобили.

В събота, 30 май, Pandemic Car Cinema пред Техномаркет Макс на бул. „Цариградско шосе“ № 92 ще изненада жителите и гостите на столицата с нестандартна и забавна програма. Комедиантът Иван Кирков, заедно със своя екип, ще предложи много смях на зрителите, а един късметлия ще има възможност да посети шоуто с Jaguar XE като се включи в онлайн играта на Pandemic Car Cinema във Facebook.

Новият модел на британската марка е сред най-усъвършенстваните, икономични и елегантни автомобили в луксозния премиум сегмент. Той е с обновен външен вид със съвременни дизайнерски щрихи, вдъхновени от спортния F-Type. Новият луксозен интериор на модела е обзаведен с първокласни материали, които правят салона по-уютен и практичен.

Играта ще бъде активна на официалната страница на Pandemic Car Cinema във Facebook и всеки желаещ ще може да заяви своето участие и да получи възможност да се увери в неоспоримите качества на луксозния автомобил. Печелившият участник ще може да се посмее с хумора на популярните комедианти и да сподели преживяването със свой приятел.

В продължение на 60 минути късметлията ще се наслади на шоутo, обгърнат от комфортния и луксозен интериор на Jaguar XE, докато стендъп комедиантите разказват шеги на сцената на паркинга на Техномаркет Макс. По-късно автомобилът ще остане за победителя, за да може той да усети динамичното и спортно управление на елегантния седан.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.