Lagoon Sixty 5 – дискретна красота

-
снимки:Lagoon Catamaran

Красивата лодка се определя от щедростта на нейните размери, перфектно приспособен качествен такелаж и мощни платна, които да отварят апетит за пътешествия и приключения.

Лъскав и безстрашен, жаден за вятър и вълни, елегантният Sixty 5 въплъщава прецизност и финес. Новият Lagoon Sixty 5 е създаден да се ориентира безпроблемно в познатото и непознатото, да споделя приключения с хората на борда, за да се превърнат лодка и човек в едно неделимо цяло.

За тази яхта не са нужни излишни обяснения. Sixty 5 е красива лодка, която излъчва дискретност. Дизайнът ѝ се изразява в простота, естественост и надеждност, интегрирайки опит и креативност в крайния продукт.

На борда на Lagoon Sixty 5 пасажерите могат да се насладят на спираща дъха 360-градусова гледка към хоризонта. Дали са отпред, горе или отзад, погледът им се простира към океана.

Салонът е удобен, луксозен и обширен, окъпан в светлина. Същото впечатление правят и каютите – с голяма височина на таваните, отличен изглед и естествена светлина в изобилие.

Нивото на финишинг на корпусите, надеждността на материалите, правилните пропорции и обемни пространства, комфорта и лукса в интериора, разсейват всякакви съмнения, че това ще бъде една отлична лодка за плаване и забавления.

Любителите на необятната морска шир ще имат възможност да се докоснат до новия Lagoon Sixty 5 на яхтеното изложение в Кан, Франция, което ще се проведе от 8 до 13 септември тази година.