Lagoon Sixty 7: Червената перла

-
снимки:Lagoon

Лятото наближава и мислено вече се пренасяме на някое топло и приятно местенце, където ще може да се наслаждаваме до насита на жарещото слънце и необятната морска шир. А в по-смелите си мечти – защо да не посрещаме изгревите и да изпращаме залезите на борда на някоя луксозна яхта. Слънце, море, вятър в косите и яхта, която грациозно пори вълните – какво повече му трябва на човек…

На миналогодишните есенни яхтени изложения в Европа и Америка френската корабостроителница Lagoon, световен лидер в производството на катамарани, представи изцяло новия 67-футов моторен катамаран – Sixty 7. С плановете си за още по-успешно развитие на гамата, Lagoon Sixty 7 допълва новата серия, стартирала с Lagoon Seventy 8. Новият модел Sixty 7 заменя популярната моторна яхта Lagoon 630.

Lagoon Sixty 7 е със силна идентичност и аргументирана елегантност, изразяваща се с чистотата на своите линии. Лодката привлича погледите с балансиран, чист и очарователен дизайн, подчертан от нейния карминово червен корпус, който закачливо се заиграва с тюркоазените вълни на Средиземноморието.

Интериорът на яхтата е и най-новата стъпка в еволюцията на бранда, дефинирана от отворени и непрекъснати пространства, които безпроблемно се вписват във външния и вътрешния стил на лодката и предоставят почти необятен изглед към морето. Този плавен преход между външното и вътрешното пространство създава усещане за топлина и удобство, и гарантира уникална и специална атмосфера във всяка една зона на лодката и във всеки един момент от живота на борда.

Създаден както за океански, така и за крайбрежни плавания, Lagoon Sixty 7 постига правилния баланс между дълги разстояния и производителност.
С опции от 4 до 6 каюти за гости, Lagoon Sixty 7 обещава на борда лукс и комфорт, които се предлагат с богато пространство и много светлина. Кабината на собственика е проектирана с обем и изисканост със спираща дъха гледка. VIP кабините се отличават с хармонично съчетани цветове и висококачествени материали. Много внимание и грижа са приложени към всеки един детайл, за да се подобри усещането за комфорт на борда, придружен с фината комбинация от лукс и стил.