Moto Expo 2020 стартира на 20 март

-
снимки:Пресцентър Moto Expo 2020

Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор – Експо Тим ООД организират традиционното вече мотоциклетно изложение – Moto Expo 2020. Домакин на мото шоуто отново е София, а събитието ще се проведе между 20 и 24 март 2020 г.

Както и миналата година, Moto Expo 2020 ще се проведе в обновената зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална). В него участват всички официални вносители на мотоциклети у нас, АТV машини, скутери и мотопеди. В изложението по традиция участват и много фирми, които внасят аксесоари, консумативи, резервни части и принадлежности.

Щандове ще имат 10 основни изложители, които представят 20 световни марки мотоциклети. В Асикс Арена ще видим най-новите модели на APRILIA, BENELLI, BMW, BRIXTON, BRP: CAN-AM, EVINRUDE, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, KAWASAKI, KTM, KYMCO, LAMBRETA, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, MONDIAL, PEUGEOT, PIAGGIO, QUADRO, ROYAL ENFIELD, SEA-DOO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA и др. Повече от експонатите ще бъдат премиерни за България, тъй като бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2019 г. Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери.

Общата заета изложбена площ в централната зала е 2200 кв. м. Тя е за всички вносители на мотоциклети в България. Централното и горно фоайе имат общо 250 кв. м. заета площ от фирми за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване.

Миналата година, по време на първото издание на изложението, интересът беше огромен. През щандовете на Асикс Арена преминаха над 10 000 посетители. Тази година се очакват дори повече – над 15 000 души. Схемата на изложението е нова по отношение на дните на провеждане на събитието. Първият ден е петък, следва уикенда, когато се очакват най-много посетители. Закриването на изложението, когато ще се теглят наградите от томболата с входни билети, ще бъде във вторник. Ще има и още изненади, за които ще информираме допълнително.

Цената на билета закупен онлайн е 8 лв., а на място, от касите на зала Асикс Арена – 10 лв. Работното време започва от 10 ч. сутрин и приключва в 19,30 ч.