Renault Selection организира дни на отворените врати от 11 до 14 април

-
снимки:Renault България

От 11 до 14 април този месец Renault България организира дни на отворените врати във всички свои дилърства в страната с фокус върху Renault Selection, програма и услуги в областта на употребяваните автомобили.

По време на дните на отворените врати гостите ще могат да се възползват от ценово предимство до 11 000 лв. при смяна на употребяван автомобил за нов от гамата на френската марка. Търговци от дилърствата на Renault ще бъдат на разположение да представят и проведат тестдрайв с леки автомобили от гамата.

Всички посетителите ще имат възможността да се възползват от атрактивни предложения за продажба на нови автомобили Renault и употребявани автомобили с утвърден сертификат за качество и произход. Френската марка обещава преференциални условия като ексклузивни Renault Leasing условия и ценово предимство до 11 000 лв. при смяна на употребяван автомобил за ново Renault независимо от марката, модела, пробега и възрастта на стария автомобил.

Мрежата на Renault в България ще предостави на всички посетители на дните на отворените врати 20% отстъпка за оригинални аксесоари и елементи от ходовата част, без обвързване с покупка на нов автомобил.
Автор: Георги