Suzuki предлага специална лизингова програма за българските клиенти

-
снимки:Suzuki Motor Corporation

Извънредното положение промени неочаквано начина ни на живот през последните месеци. Всяка компания се опитва максимално бързо да се адаптира в сложната социална и икономическа ситуация. Българското представителство на японската марка Suzuki обяви въвеждането на промоционална лизингова програма, по условията на която то поема изплащането на месечните вноски през първите 6 месеца от лизинговия договор. Така клиентът ще се чувства по-сигурен и спокоен при покупката на нов автомобил.

Промоционалното предложение е насочено към крайни клиенти, които имат нужда и желание да се сдобият с нов надежден и икономичен автомобил, без да се притесняват за лизинговите вноски през първата половин година от договора. В допълнение на това предимство, клиентът ще се възползва и от преференциален лихвен процент от 2.40%.

„Специалното време, в което живеем днес, провокира създаването на специалната ни лизингова програма #FeelSafe, която има за цел да подпомогне клиентите ни при покупката на нов автомобил Suzuki, като ние покрием вместо тях разходите за лизинговите вноски през първите 6 месеца”, поясняват от офиса на официалния вносител на японската марка.