Какво трябва да знаем при сключване на застраховка автокаско

Застраховка “Гражданска отговорност” е задължителна за всички автомобили. Тя е неотменима и трябва да се сключва всяка година, докато при допълнителната застраховка “Автокаско” сключването на полица се случва по желание на водача. В последно време, се наблюдава тенденцията все повече собственици на автомобили да се възползват от услугата, тъй като нейното покритие е по-голямо, а покриването на щетите се случва независимо от това кой е виновен за настъпилото ПТП. Изберете пълно автокаско от I&G Brokers като попълнете необходимите документи онлайн.

Защо е добре да имаме автокаско

Днес е доста трудно да опазим колата си в добро състояние за по-дълго време. Движението по пътищата е доста натоварено, кражбите на леки коли са все по-често срещано явление, а собствениците на автомобили се тревожат за сигурността на своето имущество. Това поражда и необходимостта от надеждно застраховане, което да покрие възникналите щети. Каско от I&G Brokers ще Ви осигури спокойствието, от което имате нужда, като ползите от сключването на полица ще са следните:

  • Денонощно съдействие – с каско застраховането ще сте винаги спокойни, че има някой, който да Ви съдейства при настъпила щета;
  • Автоасистанс – тази екстра е включена в доста полици, което на свой ред е само и единствено от полза на всеки водач. Никога не се знае кога ще ни потрябва пътна помощ;
  • Възможност да се възползвате от допълнителни отстъпки – ако комбинирате Автокаско с “Гражданска отговорност”, шансът да платите по-ниски цени е доста голям;
  • Съдействие при завеждането на щети и широко покритие.

Сключването на автокаско от I&G Brokers е подходящо във всеки един случаи, но най-вече, ако сте собственици на по-нов автомобил, като при лизинговите коли каското е дори и задължително.

Какво покрива застраховката

Най-важното при каско застраховките е тяхното покритие. I&G Brokers предлага на всички свои клиенти:

  • Покритие при пълна загуба на застрахованото превозно средство;
  • Покритие при частични щети, възникнали в резултат от пожар, ПТП, природни бедствия и др.;
  • Злоумишлени действия и експлозия;
  • Грабеж;
  • Други.

Можете да комбинирате каско и с други видове застраховки като “Злополука на местата в МПС”, “Автоасистанс” и др. Автокаско от I&G Brokers е доброволна застраховка, която се прави всяка година.

Къде да я направим

В I&G Brokers ще откриете отлични застрахователни условия, които клиентските мнения категорично потвърждават. Отлично обслужване и минимални разноски – повече не се тревожете кое колко струва, защото с тази фирма ще се погрижите за сигурността на колата си по възможно най-добрия и изгоден начин.