Отвори врати първият самостоятелен комплекс на Volvo в София

-
снимки:Мото-Пфое

Мото-Пфое откри първия самостоятелен комплекс на Volvo за всички клиенти и любители на автомобилния бранд. Ексклузивният център е изграден по най-актуалните стандарти на шведската марка и се отличава с изискан скандинавски стил, изчистени линии и внимание към детайла. Новото дилърство се намира на ул. „Околовръстен път“ 483, на ключовия транспортен възел в близост до детелината на бул. „Ботевградско шосе“, където Северната скоростна тангента се влива в околовръстното шосе в посока Пловдив и ж.к. „Младост“.

Ексклузивно, за церемонията по откриването на центъра пристигнаха Франк Версавел, вицепрезидент на Volvo Cars за регион ЕМЕА (Европа, Близкия изток, Африка), Хесус Фернандез де Меса, изпълнителен директор Volvo Cars за регион ЕМЕА, Масато Ишида, генерален мениджър в Sumitomo Corporation за Европа, Близкия изток, Африка и ОНД (Обединение на независимите държави) и Хидеюки Нагаока, генерален мениджър бизнес подразделение транспортни и строителни системи в Sumitomo Corporation Европа.

Миналата година Мото-Пфое откри и първия самостоятелен Jaguar Land Rover център в страната. Самостоятелният комплекс на Volvo в София е с разгърната застроена площ от общо 2780 кв. м. Шоурумът заема 800 кв. м, а сервизната зона и складът за резервни части – над 1000 кв. м. На разположение са близо 90 паркоместа. Автомобилният център е изграден изцяло по стандарта на производителя Volvo Retail Experience.

Комплексът гарантира премиум усещане, благодарение на характерния изчистен шведски дизайн, излъчващ уют и топлина, които могат да накарат всеки клиент да се почувства като у дома си. Архитектурният дизайн, минималистичният и семпъл стил, както и изборът на материали и повърхности, допринасят за създаването на изискано пространство, в което е пресъздадена вдъхновената от шведската култура философия VRE. Атмосферата в новия център целѝ да внуши скандинавски уют, изисканост и спокойствие. Интериорът е решен в няколко клиентски зони за конфигуриране на автомобили, място за отдих, кафетерия, оборудван кът за забавление на най-малките фенове на бранда, както и иновативна Selekt зона с разнообразие от отбрани употребявани модели на шведската марка.

Предлагат се услуги, покриващи най-високите изисквания за качество и гарантиращи мобилността на клиентите на Volvo: продажба на нови и употребявани автомобили от тази марка, бързо и качествено следпродажбено обслужване, резервни части, консумативи и аксесоари, застрахователни услуги, оценка, изкупуване и абонамент, както и гъвкави финансови пакети за клиентите.

Модерното дилърство е огледало на бъдещето на Volvo – оборудването предвижда и мощни зарядни станции, готови за изцяло електрическите модели на марката. По мнението на Volvo специалистите това е може би най-добрият комплекс на марката в Югоизточна Европа.

„Днес съм изключително доволен, като виждам сериозната инвестиция на Мото-Пфое. Ние се гордеем с тях като един от най-силните ни и многоуважавани партньори в нашето пътуване към бъдещето. Всичко в този красив комплекс е издържано професионално, демонстрира грижа за задоволството на клиентите и е перфектното доказателство за пътя ни към успеха“, сподели Франк Версавел по време на пресконференцията, съпътстваща откриването на шоурума.

„Сигурни сме, че новият дом на Volvo значително ще подобри комуникацията и услугите за нашите клиенти чрез убедителното и завладяващо присъствие на марката, въплътено във философията VRE (Volvo Retail Experience), и като следствие ще процъфтява устойчив бизнес“, каза Масато Ишида.

По случай откриването на комплекса Мото-Пфое предлага на своите клиенти специални условия с бонус оборудване до 12 000 лева за нови автомобили Volvo на склад.