Премиери, хитови модели, много награди и безплатен вход на ELECTRO МOBILITY ЕXPO

Автопремиери, хитови модели и една огромна изненада очакват посетителите на първото специализирано изложение за електромобили в България ELECTRO MOBILITY EXPO 2018. Ексклузивното събитие, което ще се проведе от 13 до 16 септември в Sofia Ring Mall, ще събере на едно място най-екологичните модели на световните автопроизводители – електрически, хибриди и цялата широка гама електрически превозни средства – от лекотоварни модели до мотопеди и велосипеди.

Сред големите изненади на международното изложение са премиерите на нови електромобили, както и пазената засега в тайна сензация, която ще бъде показана в мола в полите на Витоша.

Посетителите на ELECTRO MOBILITY EXPO ще могат да видят и да тестват лично хитовите модели на Hyundai, Nissan, Jaguar, VW, Kia, Renault и др. Очакват ги и атрактивни демонстрации. Също така ще научат за постиженията и перспективите пред сектора в специализираната конферентна сесия, на която водещи производители и експерти ще обменят идеи и информация, ще представят и ще разработват съвместно устойчиви концепции за интегриране на умните технологии и възобновяемите енергийни източници в областите транспорт, логистика, инфраструктура, промишлено производство, чист въздух, умни мрежи, умни градове.

Продажбите на електромобили в Европа бележат рекорден 42-процентов ръст през тази година в сравнение с 2017-а.

ELECTRO MOBILITY EXPO, чието мото е „Предизвикай бъдещето“, се провежда под патронажа на министъра на околната среда и водите Нено Димов.

Входът за 4-дневното събитие в Sofia Ring Mall е безплатен. Много приятни изненади и награди очакват посетителите на изложението за екологични превозни средства.