Мощен мотоциклетен рев огласи Боровец

-
снимки:Миркат ООД

На 25-ти този месец в Боровец се проведе първата по рода си среща на родните фенове на „краля на байковете” – Suzuki GSX-R. Пространството пред хотел Рила бе запълнено от близо 200 мотоциклета, дошли от всички краища на страната, като над 150 „машини” бяха с марката Suzuki.

Срещата бе организирана от група приятели, обединени от любовта си към двуколесния шампион на японския производител, като те сбъднаха мечтата си да съберат на едно място всички фенове на GSX-R и приятелите им с мотоциклети от други марки.

„Какво е една марка без феновете си, които да я подкрепят”, риторично зададоха въпроса организаторите пред събралата се публика.

Срещата се проведе в рамките на рок фестивала „Боророк“, организиран от община Самоков, като преди на сцената да се качат Милена и D2, главни герои бяха два от легендарните байка, които пред погледите на мъжката аудитория старателно бяха почистени от сексапилните момичета от Sexy Car Wash. За свежата визия на дамите, които току-що бяха свалили своите каски се погрижиха професионален гримьор и фризьор.

За доброто настроение на феновете допринесе и томболата с награди, осигурени от спонсорите, между които бе и официалният вносител на Suzuki за България – Миркат ООД.