Мощен мотоциклетен рев огласи Боровец

-
снимки:Миркат ООД

На 25-ти този месец в Боровец се проведе първата по рода си среща на родните фенове на „краля на байковете” – Suzuki GSX-R. Пространството пред хотел Рила бе запълнено от близо 200 мотоциклета, дошли от всички краища на страната, като над 150 „машини” бяха с марката Suzuki.

Honda Promo Offers 728×90

Срещата бе организирана от група приятели, обединени от любовта си към двуколесния шампион на японския производител, като те сбъднаха мечтата си да съберат на едно място всички фенове на GSX-R и приятелите им с мотоциклети от други марки.

„Какво е една марка без феновете си, които да я подкрепят”, риторично зададоха въпроса организаторите пред събралата се публика.

Срещата се проведе в рамките на рок фестивала „Боророк“, организиран от община Самоков, като преди на сцената да се качат Милена и D2, главни герои бяха два от легендарните байка, които пред погледите на мъжката аудитория старателно бяха почистени от сексапилните момичета от Sexy Car Wash. За свежата визия на дамите, които току-що бяха свалили своите каски се погрижиха професионален гримьор и фризьор.

За доброто настроение на феновете допринесе и томболата с награди, осигурени от спонсорите, между които бе и официалният вносител на Suzuki за България – Миркат ООД.