Citroën празнува юбилей

Посетителите на софийския автосалон имат възможност да се запознаят с обновената моделна гама и иновативни технологии в годината на първото столетие на Citroën. Щандът е вдъхновен от концепцията на марката за съвременен градски шоурум – La Maison Citroën, който напомня на комфортна зона за живеене. Начело на гамата е новият флагмански кросоувър Citroën C5 Aircross, който през 2020 година ще предложи и хибридна версия.

Citroën продължава продуктовата си офанзива с основна цел до 2025 година всеки модел да има и електрическа версия. На щанда на френската марка присъстват още бестселърът C3, представен през ноември 2016 г., C4 Cactus, чийто продажби през 2018 са 33% по-високи в сравнение с тези на предшественика му, първият кросоувър в гамата C3 Aircross, новият Berlingo, носител на престижните награди Best Buy Car of Europe 2019 на Auto Best и International Van of the Year 2019 съответно за
пътническата и товарната версия.

Най-големият експонат на щанда на марката е пътническият миниван SpaceTourer Business Lounge, който се предлага в три дължини и е удачен избор за семейства, за споделени пътувания и за хора, работещи в сферата на транспортните услуги.